Industrijsko i auto lakiranje

 

Suradnja s tvrtkom “Ziertheimer Industrie und Lack GmbH” započela je 2011. godine, a očekivani nastavak iste potvrđuju novosklopljeni dugogodišnji ugovori, kojima nam je kao tvrtki-partneru povjeren znatan udio u djelatnostima poput industrijskog lakiranja i ostalim srodnim poslovima vezanim za teretna ili osobna vozila. U mnogobrojnim osuvremenjenim lakirerskim kabinama, koje su do zadnjeg detalja prilagođene pojedinoj vrsti posla, odvijaju se pripremni, osnovni i završni radovi lakiranja, sve u skladu s kvalitativnim, ali i ekološkim normama i zahtjevima koje pred nas stavlja ova vrsta industrije.

U mogućnosti smo, što se industrijskog lakiranja tiče, u svoju djelatnost uključiti sve od najmanjih dijelova u serijskoj proizvodnji, preko građevinskih metalnih konstrukcija pa do dijelova visećih mostova koji dosežu i do 35 metara dužine. U programu vezanom za teretna vozila/kamione, naglasak je na specifičnim potrebama koje uključuju transport moto-sport vozila i opreme (motociklizam, auto-utrke, Formula 1) te prijevoz rasnih/trkaćih konja i slično.

Nerijetko u proizvodni program (lakiranja) ulaze i brodovi, jahte, zatim trezori za visokorangirane hotele, dijelovi za zrakoplove i helikoptere, čak i razni umjetnički predmeti, restaurirani stari automobili i tako dalje. Djelatnici koji obavljaju ovu vrstu posla nužno moraju pokazivati i pokazuju visoku kvalificiranost te fleksibilnost, što u kombinaciji s bogatim iskustvom i dugom tradicijom rezultira visokom učinkovitošću i ugledom koje ova tvrtka uživa diljem Europe. Ujedno, ističe i povećava se važnost, ove inače deficitarne struke, a to je ono što, međuostalim, osigurava naš produktivan zajednički rad.


Djelatnost industrijskog i auto lakiranja podrazumijeva slijedeće vrste usluga:
  • montaža i demontaža osobnih vozila
  • zamjena i ugradnja auto-stakala na vozilima
  • bravarski radovi
  • industrijsko i auto lakiranje (brodovi, jahte, trezori, dijelovi za zrakoplove i helikoptere, stari restaurirani automobili, osobni automobili, teretna vozila, čak i razni umjetnički predmeti…)
logo
Kontaktirajte nas